Doc & prijzen
Pompen
Pompen
Documentation
Centrifugale pompen
In lijn centrifugale pompen 3 x 400V type CV (info & prijzen)
De CV pompen worden gevoed met driefase 400 VAC, de aansluiting is met flenzen, deze pompen zijn geschikt voor residentiele en industriele toepassingen voor verwarming en koeling. De behuizing is uit gietijzer gemaakt.
PDF ->> spec(fr)
PDF ->> spec(nl)
In lijn dubbele centrifugale pompen 3 x 400V type DC (info & prijzen)
De DC pompen worden gevoed met driefaze 400 VAC, de aansluiting is met flenzen, deze pompen zijn geschikt voor residentiele en industriele toepassingen voor verwarming en koeling. De behuizing is uit gietijzer gemaakt.
In lijn centrifugale pompen 3 x 400V type PV (sanitair water) (info & prijzen)
De PV pompen worden gevoed met driefase 400 VAC, de aansluiting is met flenzen, deze pompen zijn geschikt voor residentiele en industriele toepassingen voor verwarming en koeling. De behuizing is uit messing gemaakt en ze kunnen gebruikt worden voor sanitair water.
PDF ->> spec(fr)
PDF ->> spec(nl)
In lijn centrifugale pompen 3 x 400V type CL (info & prijzen)
De CL pompen worden gevoed met driefase 400 VAC, de aansluiting is met flenzen, deze pompen zijn geschikt voor residentiele en industriele toepassingen voor verwarming en koeling. De behuizing is uit gietijzer gemaakt.
PDF ->> spec(fr)
PDF ->> spec(nl)
In lijn centrifugale pompen 3 x 400V type CLP (sanitair water) (info & prijzen)
De CPL pompen worden gevoed met driefase 400 VAC, de aansluiting is met flenzen, deze pompen zijn geschikt voor residentiele en industriele toepassingen voor verwarming en koeling. De behuizing is uit messing gemaakt en ze kunnen gebruikt worden voor sanitair water.
PDF ->> spec(fr)
PDF ->> spec(nl)
Centrifugale pompen 3 x 400V type CB (info & prijzen)
De CB pompen worden gevoed met driefase 400 VAC, de aansluiting is met flenzen, deze pompen zijn geschikt voor residentiele en industriele toepassingen voor verwarming en koeling. De behuizing is uit gietijzer gemaakt.