Doc & prijzen
Regelaars
Voelers
Servomotoren
Kleppen
Andere
Voorstelling
Satchnet View
Gebouwen beheer software
+ info

 
 
satview.jpg
 
 
 
100 tot 60 000 punten
 
Windows NT platform
 
Alarmen, opslagen gegevens, dynamische beelden
 
Meer dan 500 communicaties drivers
 
Active X, DDE, ethernet compatiebel
 
 
 


Technische specificaties

Uitbating systeem :
Windows NT, DDE en active X compatiebel
Aantal punten :
100 tot 60 000 punten volgens versie
Communicatie server :
Satchwell regelaars MN, IAC, MMC, CSMC, liberty, + 500 dirivers andere merken
Gegevens :
digitaal, analoog, intern, datum's
Interconnecties :
Ehternet, WAN modem
 
 
 

Algemene eigenschappen
Satchnet View is een controle en supervisie software die aan de gebruiker toelaat het Satchwell regelapparatuur op afstand te beheren. Met Satchnet View is het mogelijk de gegevens en parameters van de installatie in "real time" weer te geven onder verschillende vormen zoals dynamische beelden, tendens grafieken, historieken, enz. Gespecialiseerde active X programma geven de mogelijk via een eenvoudige klik de uurooster, vakantie programma's, verwarmings kurven en optimisers te beheren.
 
 
Alarm verwerking
Het beheer van de alarmen wordt uitgevoerd in vensters op basis van prioriteiten of installatie, al de acceptatie en onderdrukking functies zijn beschikbaar in dezelfde venster. De alarmen kunnen gedefinieerd worden op basis van prioriteit niveau of op basis van installaties. De volgende alarm situaties zijn mogelijk, alarm niet geaccepteerd, alarm geaccepteerd, alarm geaccepteerd en verwijderd, alarm niet geaccepteerd en verwijderd.
 
 
Vijligheid en toegang
Satchnet View beschikt over uitgebreide veiligheid functies tegen niet toegelaten toegang, elke gebruiken kan over zijn eigen profiel beschikken naargelang de functies dat hij moet kunnen gebruiken.
 
 
Communicaties
Satchnet View kan communiceren met al de Satchwell regelaars, zowel lokaal als via het telefoon netwerkk. Satchnet View is conform aan al de windows NT standarden, de supervisie en regelaar opvraag functies kunnen verspreid worden over een netwerk.